به پرتال وب خوش آمدید

چگونگی پر کردن فرم ویزای شینگن

اقدامات اولیه قبل از پر كردن فرم ويزا شنگن:

قبل از اقدام به پر كردن فرم ويزا شینگن، شما باید یک وقت سفارت کشور مد نظررا بگیرید. شما می توانید از طریق کارشناسان آژانس آندیا سیر اقدام به دریافت وقت قبلی کنید. پیشنهاد ما به شما این است که حداقل دو ماه قبل از سفر خود اقدام به دریافت وقت کنید. پس از گذارندن مراحل اولیه که شامل دریافت اطلاعات شخصی و اثر انگشت می باشد، شما می بایست اقدام به پر كردن فرم ويزا شینگن خود کنید.

 

پر کردن فرم ویزای شینگن بسیار مهم است. اگر این مرحله را به درستی طی کنید شانس شما برای اخذ ویزای شینگن بالاتر خواهد رفت ،بر عکس این موضوع نیز صادق است . بدین معنی که اگر فرم های ویزای شینگن به درستی پر نشود و یا یک گزینه در فرمها به درستی جواب داده نشود با مشکل رو به رو خواهید شد و در خواست شما رد می شود . همان طور که در مقالات قبلی هم بیان شد، سفارت خانه های اروپایی ثبت درخواست ویزای شینگن را به شرکت های VFS سپرده اند و این شرکت ها نیز در مورد تکمیل فرم های ویزای شینگن مسئول نیستند و هر گونه مسئولیت این کار با متقاضی ویزا خواهد بود .
نکته مهم : اگر درخواست شما برای بار اول رد شد ، هرگز برای تکمیل دوباره فرمهای ویزا عجله نکنید . این کار باعث می شود احتمال تکرار اشتباه بالا برود . در این صورت شما باید به یک کارشناس پرکردن فرم ویزا شینگن مراجعه کنید .
به یاد داشته باشید در صورت رد شد تقاضای شما بیش از یک بار ، بسیار سخت است که بتوانید ویزای شینگن را اخذ کنید .


نکاتی که باید در مرحله پر کردن فرم های ویزای شینگن رعایت کنید :

- پر کردن دو فرم برای ویزای شینگن الزامی است. فرم اول ، فرم استاندارد ویزای شینگن است که برای تمامی منطقه شینگن یکسان است . فرم بعدی فرم مختص هر کدام از سفارت خانه هایی است که می خواهید از آن کشور ویزا دریافت کنید.

- پیشنهاد می شود ، پر کردن فرم ها به صورت کامپیوتری باشد و از تکمیل دستی فرم های شینگن خودداری کنید.

- مواردی که در فرم تقاضای ویزا ثبت می کنید باید با مشخصات پاسپورت شما همخوانی داشته باشد. هراشتباهی می تواند در رد شدن تقاضای شما موثر باشد .

- مشخصات بلیط پرواز خود و مشخصات رزرو هتل خود را در حوزه شینگن با مشخصاتی که در فرم ها اعلام می کنید چک کنید تا با هم مطابقت داشته باشند. بیشتر درخواست ها به همین دلیل رد می شود .

- اگر به موردی برخورد کردید که در مورد آن شک دارید یا اطلاع کافی در مورد آن ندارید حتما با کارشناس تکمیل فرم ویزای شینگن مشورت کنید و به طور کل از اعلام هر نوع اطلاعات غیر واقعی در فرم درخواست ویزا( اگرچه این اطلاعات از نظر شما بی اهمیت باشد) اکیدا خودداری کنید.

 

راهنمای تصویری پر کردن فرم ویزای شینگن:

توضیح

فیلد

  در این قسمت باید نام خانوادگی فعلی خود که در پاسپورتتان درج شده است را ذکر کنید.

 Surname (Family name)

 در صورتی که نام خانوادگی خود را تغییر داده اید، اولین نام خانوادگی که داشته اید را باید درج کنید.

در صورتی که نام خانوادگی خود را تغییر نداده اید، نیازی نیست چیزی درج کنید.

 Surname at birth (former family name(s))

نام کوچک خود مطابق آنچه در پاسپورت درج شده است

First name (s) (Given name(s))

  تاریخ تولد  مطابق پاسپورت

 Date of birth (day-month-year)

  محل تولد مطابق پاسپورت

 Place of birth

 کشور محل تولد مطابق پاسپورت

اگر در ایران متولد شده اید میتوانید بنویسید Iran  (میتوانید IR. Iran یا Islamic republic of Iran هم بنویسید ولی همان Iran به تنهایی  کافی است)

 Country of birth

تابعیت فعلی تان. اگر پاسپورت ایرانی دارید، تابعیت شما ایرانی محسوب میشود و باید بنویسید Iranian

نکته مهم: در صورتی که تابعیت دوگانه دارید (مثلا هم پاسپورت ایرانی دارید و هم پاسپورت عراقی ) باید این موضوع را در همین قسمت درج کنید

برای مطالعه قوانین تابعیت و پاسپورت اینجا را ببینید

 Current nationality

  جنسیت مطابق با پاسپورت

  S . E . X

  وضعیت تاهل

  Marital status

  اگر متقاضی ویزا زیر 18 سال دارد، در این قسمت مشخصات قیم یا سرپرست  قانونی وی وارد میشود

 In the case of minors: Surname; first name; address

  کد ملی کشور متبوع. برای ایران میتوانید همان کد ملی را درج کنید یا آن را خالی بگذارید

  National identity number, where applicable

 نوع پاسپورت خود را انتخاب کنید که معمولا گزینه اول است: ordinary passport

سایر موارد برای پاسپورت های خاص مانند پاسپورت دیپلماتیک، سیاسی و پاسپورتهای پناهندگی و … است.

  Type of travel documents.

 شماره پاسپورت

 Number of travel document

  تاریخ صدور پاسپورت

 Date of issue

  تاریخ اعتبار پاسپورت

Valid until

سازمان صادر کننده پاسپورت

برای پاسپورتهای ایرانی عادی عبارت است از

Immigration and Passport police یا NAJA Passport Office

البته همان Iranian Police یا Passport Police را هم میتوانید بنویسید.

 Issued by

  آدرس فعلی و ایمیل درخواست کننده و شماره تلفن

 Applicant home address and e-mail

  در صورتی که در کشور دیگری اجازه اقامت دارید، شماره کارت یا مدرک اقامت

  Residence in a country other than the country if current nationality

 وضعیت اشتغال فعلی و یا عنوان شغلی که معمولا یکی از موارد زیر است

Employed, Self-employed, Unemployed, Retired, Housewife, student , …

Engineer, Physician, accountant,…

 Current Occupation.

  آدرس و ایمیل و شماره تلفن کارفرما (برای دانشجویان آدرس و تلفن دانشگاه)

  Employer and employer’s address and telephone number …

 هدف از تحصیل

در صورتی که هدف شما هیچکدام از موارد ذکر شده نیست (مثلا برای کنفرانس علمی سفر میکنید) باید گزینه آخر را تیک بزنید و دلیل سفر را بنویسید. مثلا student conference, scientific conference , …

 Main purpose(s) of the journey:

 نام کشوری که از سفارت آن درخواست ویزای شینگن میکنید

 Member state(s) of destination

  نام کشوری در محدوده شینگن که میخواهید اول به آنجا سفر کنید و سپس به کشور مقصد بروید

  Member state of first entry

 تعداد دفعات ورود و خروج مورد تقاضا

  Number of entries requested

  طول مدت زمان سفر برحسب روز

 Duration of the intended stay or transit

 ویزاهای شینگن که در 3 سال پیش اخذ کرده اید.  مثلا میتوانید بنویسید

France 2012, Germany 2011 , …

  Schengen visas issued during the past three years

  در صورتی که قبلا برای دریافت ویزای شینگن انگشت نگاری شده اید گزینه مربوطه را انتخاب کنید

 Finger prints collected previously for the purpose of applying for a Schengen visa.

  در صورتی که قصد دارید پس از محدوده شینگن به کشوری خارج از این محدوده سفر کنید (بویژه برای مواقعی که ترانزیت میشوید)، بایستی اطلاعات ویزا یا مدرک اقامتی آن کشور را در اینجا درج کنید.

  Entry permits for the final country of destination where applicable

  تاریخی که قصد دارید وارد محدوده شینگن شوید

   Intended date of arrival in the Schengen area

 تاریخی که قصد دارید از محدوده شینگن خارج شوید

  Intended date of departure from the Schengen area

  نام و فامیل شخصی که شما را به محدوده شینگن دعوت کرده است

  Surname and first name of the inviting person(s) in the Member State(s)

  نام و آدرس و سایر اطلاعات تماس شرکتی که شما را دعوت کرده است

  Name and address of inviting company/organisation/ telephone …

 باید مشخص کنید هزینه سفر و ماندن شما چگونه تامین میشود آیا توسط خودتان تامین میشود یا توسط یک اسپانسر یا …

و همچنین نحوه پرداخت پول که به صورت نقدی، چک و … است.

  Cost of travelling and living during the applicant’s stay is covered

  نام و فامیل شخصی که شهروند اتحادیه اروپا یا سوییس است و عضو خانواده شماست یا شما را دعوت کرده است

  Personal data of the family member who is an EU, EEA or CH citizen.

  نسبت خانوادگی که با آن شهروند اروپا یا سوییس دارید

  Family relationship with an EU, EEA or CH citizen

  شهری که سفارت مربوطه در آن قرار دارد و تاریخ تکمیل فرم

  Place and date

امضای درخواست کننده

برای افراد زیر 18 سال، باید والدین این کار را انجام دهند

  Signatur

 

 برای هر گونه توضیحات بیشتر و پیگیری پرونده با دفتر مرکزی آژانس آندیا سیر با شماره تلفن : 22053073 تماس بگیرید و یا به آدرس : تهران ، بلوار آقریقا ، ناهید شرقی ، پلاک 26 ، واحد 6 مراجعه نمائید.

منبع:سایت آندیاسیر

 

 

* پیشنهاد ویژه ، حتما مطالعه کنید *

آگهی با لینک فالو در صفحه اول20 سایت نیازمندی

آگهی ویژه 3 ماهه در 20 سایت 250 هزار تومان

آگهی ویژه 6 ماهه در 20 سایت 450 هزار تومان

آگهی ویژه 12 ماهه در 20 سایت 600 هزار تومان

** ما را در اینستاگرام دنبال کنید : backlinkweb@ **

جهت مشاهده لیست سایت ها اینجا کلیک کنید

سابقه فعالیت نیمی از سایت ها بالای 6 سال

* مشاوره :140 38  666 - 021 *

 * پشتیبانی :  ‌04 04 144 - 0935 *